Indbydelse til Lions Cup

Gode råd fra Samaritterne
Et par ord med på vejen til Lions Cup fra jeres samaritter.

Vi glæder os som hvert år til at være med til Lions Cup. Ikke på grund af de besøg vi får i vore telte og lokaler, men på grund af alle de søde børn og voksne vi alligevel har lejlighed til at hilse på, og vinke til.

Nogle af de skader vi ser, kan faktisk forebygges, og derfor vil vi gerne komme med et par velmente råd.

En af de skader der kan undgås, er vabler og gnavsår. Det kan gøres med sko der passer, hverken for store, men bestemt heller ikke for små. Når du har en pause, så smid sko, strømper og benskinner, så dine fødder og skinneben kan få luft, og alt dit udstyr kan tørre. Husk badetøfler som en del af dit udstyr. De er guld værd.

NOGET ANDET ER VÆSKE
Når du skal præstere meget, skal der også indtages noget væske, og det saftevand I får udleveret sammen med frokosten er rigtig godt. Er det meget varmt, sveder du også meget, og så skal der også salt til. Det kan være en knivspids salt til 1 liter vand.
Det skal ikke kunne smages i dit vand.

Man kan også få børn til at indtage sukker og salt ved at "snyde" lidt, ved at tilbyde lidt chips, appelsinbåde - gulerodsstave, som de fleste holder af, og så drikke saftevand til.

For at kunne præstere, er det vigtigt at du også får noget at spise. Derfor kan det være nødvendigt at holde øje med at alle får spist madpakken, eller den udleverede mad, så kræfterne slår til, til alle 3 dage.

Vi er der selvfølgelig for at hjælpe, og I kan finde os i både Raklev, på Gisseløre og i Munkesøen, og vi giver også gerne bare gode råd, - så på gensyn til Lions Cup.