Indbydelse til Lions Cup

Borgmesteren byder deltagerne velkommen til Lions Cup 2023 i Kalundborg
Velkommen i Kalundborg

Det er en stor glæde, kommunen igen i 2023 støtter Forældreforeningerne i KGB og RGI i deres store arbejde for at fastholde Lions Cups position som Danmarks største pinsestævne for fodboldglade ungdomsspillere. Lions Cup pinsestævner har været afholdt under skiftende vejrforhold, men altid med det rette humør og den rette ånd blandt arrangører og deltagere. Jeg er glad for, at Kalundborg kan være vært ved et stævne, som samler så mange spillere, søskende og forældre om den fælles interesse fodbold.

Kort fortalt om Kalundborg
Der bor tæt på 49.000 borgere i kommunen, og rigtigt mange af os og vores gæster nyder de muligheder vores 160 km kyststrækning giver. F.eks. lystfiskeri, bade og svømme, sejlads, kajak og robåd. Eller bare den ro der er, når man går tur langs vand.

I Kalundborg ligger mange mindre, mellemstore og meget store virksomheder.
De mange jobmuligheder betyder, at Kalundborg er en kommune i vækst med et stigende befolkningstal.
Vil du gerne vide mere om mulighederne for at få job og flytte til Kalundborg, er du velkommen til at sende en mail til flyttilkalundborg@kalundborg.dk.

Oplevelser
Selvom I kommer til Kalundborg på grund af jeres sportslige interesse fodbold, håber jeg, at I vil tage jer tid til at se, opleve og gøre brug af de mange tilbud Kalundborg har. Uanset om I interesserer jer for shopping, historie, kultur eller natur, så har Kalundborg noget at byde på. F.eks.:

• Fra fodboldbanerne kan du spadsere til byens gågade og sidegader med detailbutikker, supermarkeder, caféer og restauranter.

• Munkesø fodboldstadion ligger op ad den historiske bydel, som blev grundlagt af Esbern Snare omkring år 1170. Samme Esbern Snare lagde grunden til den femtårnede kirke "Vor Frue Kirke", hvorfra der 4 x dagligt lyder de smukkeste melodier fra klokkerne. Jeg foreslår, I spadserer en tur i denne smukke gamle bydel. I kan blandt andet komme op i bydelen ad "Dronningebroen" hen over voldene, der fører jer direkte til museum og kirke.

• I forbindelse med Munkesø stadion finder I mod øst et område med lege- og motionsredskaber, en meget benyttet skaterbane, og svømmehallen. Mod vest finder I en lille skov med bakket terræn. I har gåafstand til badestrandene og lystbådehavnen ved Gisseløre.

Jeg håber, I vil kombinere sporten med andre oplevelser. Bliver det kun til fodboldspillet denne gang, er I velkomne tilbage.


Venlig hilsen


Martin Damm
Borgmester


Læs mere på
www.visitkalundborg.dk og www.kalundborg.dk